Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier ziet twee Club-spelers die het kunnen maken in de Premier League

Hans Vanaken (Club Brugge - Kopenhagen)

Thomas Meunier heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Club Brugge. Maar onze rechtsachter heeft ook al aangegeven dat hij geen fan is van een wintertransfer, omdat voornamelijk ploegen in moeilijkheden dan actief zijn op de transfermarkt.

Meunier pakte eerder vandaag uit met de uitspraak dat weinig Club-spelers ooit de top van de Premier League zullen halen. Als hem vervolgens gevraagd wordt welke spelers dan toch in aanmerking zouden komen voor pakweg Everton of Tottenham, komt de rechtsback met enigszins opvallende namen.

“Hans Vanaken of Laurens De Bock. Laurens krijgt te veel kritiek, want hij is nog jong. Hij kan nog grootse prestaties leveren. Voor de rest denk ik ook aan Dennis Praet en Youri Tielemans. Ze hebben onmiskenbaar talent, maar ze moeten goed omringd worden om hun beste niveau te halen. Andy Najar ook. En zelf heb ik ook die ambitie.”

Voorlopig heeft Meunier het wel nog altijd naar zijn zin in Brugge. Al heeft hij toch nog een wens voor dit seizoen bij blauw-zwart. “Ik hoop gewoon wat hoger te spelen dan nu als rechtsachter. En ik zou ook nog eens graag als nummer 10 spelen”, besluit Meunier tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws