Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier: “Weinig spelers bij ons die ooit de top van de Premier League zullen halen”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier genoot afgelopen weken met volle teugen van zijn wedstrijden bij de Rode Duivels. Hoewel hij al meermaals heeft aangegeven dat hij andere oorden wil opzoeken, heeft hij het wel nog altijd naar zijn zin in Brugge.

“Bij de Rode Duivels gaat het veel sneller, er zit geen afval in het spel, iedereen praat, er is inzet. Training of niet, men gaat ervoor. Je hebt de indruk dat iedereen beseft dat hij de kans krijgt om in een groot voetballand te spelen, behoorlijk wat geld te verdienen en vooral zijn droom waar te maken. In België vindt men het soms al goed, terwijl men nog nergens staat”, vertelt onze rechtsachter aan Sport/Voetbalmagazine.

De pandoeringen in Napoli en thuis tegen Manchester maakten indruk op Meunier. “Dat niveau is voor ons wel te hoog gegrepen. Daaraan zie je het verschil tussen de Belgische Jupiler Pro League en een grote buitenlandse competitie. Je kunt wel eens stunten, zoals Anderlecht tegen Manchester in 2000, maar zij hadden spelers als Jan Koller en Thomas Radzinski, die goed genoeg waren om elders te voetballen. In onze ploeg zijn er niet veel die ooit in de top van de Premier League zullen spelen…”

Zelf hoopt de Ardennees om straks voor een grote ploeg in het buitenland uit te komen. Everton of Tottenham bijvoorbeeld. “Ik heb alleszins de ambitie. Als ik mij in juli niet blesseerde, dan zat ik nu in het buitenland, daar ben ik van overtuigd”, besluit Meunier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws