Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier: “Niemand zou beter doen dan hem”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier verscheen afgelopen weken meermaals in de media. Hier en daar pakte hij uit met een opvallende uitspraak. Zo zou hij Club naar eigen zeggen ‘morgen’ verlaten als hij de kans krijgt. Daarnaast ziet hij in de huidige Club-kern maar weinig spelers die ooit de top van de Premier League zullen halen. En ook deze week pakt de 24-jarige rechtsback uit met een openhartig interview.

“Ik heb me onlangs de vraag gesteld: welke coach zou het beter doen dan Michel Preud’homme? Geen enkele. Het is de beste die ik al gehad heb, samen met de beloftentrainer van Virton. Die leefde net als Michel helemaal voor het voetbal”, vertelt Meunier in Sport/Voetbalmagazine.

“Het is toch zijn fout niet dat de spelers niet respecteren wat hij voor stilstaande fases heeft voorbereid. Michel is heel erg intelligent en zit altijd al twee stappen verder, ook in zijn communicatie. Je realiseert het je misschien niet, maar wanneer een journalist hem een vraag stelt, zit hij in gedachten al bij de volgende vraag.”

Meunier weet ook wat Club moet doen om het niveau opnieuw op te krikken. “Het is vooral onze mentaliteit die moet veranderen. We waren zo gewend aan rozengeur en maneschijn dat we in de lastige periode die we opeens meemaakten het hoofd niet boven water wisten te houden. We moeten onszelf in vraag stellen, individueel en collectief.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws