Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert verklaart waarom hij ontevreden is over Vazquez

Victor Vazquez (Club Brugge)

Victor Vazquez kende een moeizame competitiestart bij Club Brugge. De Spanjaard kreeg al heel wat kritiek te verduren van het Brugse publiek en ook Vincent Mannaert is op dit moment niet tevreden met de prestaties van de Profvoetballer van het Jaar.

“Ik heb bij Victor nog geen signalen ontvangen dat hij zegt: ik ga hier nog eens het verhaal van vorig seizoen brengen”, opent onze algemeen manager in Sport/Voetbalmagazine. “Ik denk dat hij met de ontgoocheling rond zijn transfer worstelt. Ik ben er zeker van dat hij niet had verwacht nog bij Club Brugge te spelen.”

“In principe zou elke speler die aan de voorbereiding begint, anders moeten denken: alsnog een transfer afdwingen door goed te spelen tot en met 31 augustus, want op het einde gebeurt nog heel veel”, besluit een misnoegde Mannaert. Kan je hem begrijpen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws