Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert reageert op kritiek rond ‘artificiële Oostende’

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Algemeen manager Vincent Mannaert heeft gereageerd op de kritiek die hij kreeg omwille van zijn uitspraken over Oostende. “Er ligt een heel andere nuance in het artikel, dan wat er nu van gemaakt wordt”, verklaart Mannaert.

Woensdag blikte Mannaert in Sport/Voetbalmagazine vooruit op dé topper van komende zondag tussen Club Brugge en KV Oostende. Hij vertelde onder meer dat het model van de Kustboys een artificieel verhaal is.

De uitspraken van de blauw-zwarte CEO lokten verontwaardigde reacties uit. Onder meer staatssecretaris en Oostendenaar Bart Tommelein haalde uit naar Mannaert. “Met alle sympathie voor Club Brugge en de supporters, maar is dit nu echt het niveau van een CEO? Spijtig”, tweette hij. “Het is niet de taak van een manager om andere ploegen te schofferen”, voegde hij eraan toe.

Mannaert reageerde voor de camera van VTM. “Ik wil toch even nuanceren. Ik heb nooit gezegd dat KV Oostende een artificiële club is. Ik heb gezegd dat ze uiteraard in ruime mate afhankelijk zijn van Marc Coucke, maar ze staan verdiend bovenaan. En het is een goeie zaak dat mensen als Coucke veel geld investeren in het Belgische voetbal”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws