Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Oostende is een artificieel verhaal”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Zondag staat dé topper van de elfde speeldag op het programma: Club Brugge ontvangt in eigen huis leider KV Oostende. Algemeen manager Vincent Mannaert trekt de duurzaamheid van het model van de Kustboys in twijfel.

Mannaert merkt op dat Oostende wel erg veel geld geïnvesteerd heeft. “Berrier een beter contract geven dan in Zulte Waregem, Cyriac meer geven dan wat hij verdient op Anderlecht (en dan spreek je over meer dan een miljoen euro per jaar) – Akpala en Rozehnal terughalen, Lukaku, Capon, de hele trainersstaf weghalen bij Kortrijk,…”

“Dat zijn toch serieuze vitamientjes. Op dat vlak is het een artificieel verhaal, gelinkt aan een figuur die veel kleur brengt in het Belgische voetbal. Of het een duurzaam model is? Het hangt ervan af hoeveel ‘vitaminen’ Marc Coucke nog investeert”, besluit hij in Sport/Voetbalmagazine.

De uitspraken van Mannaert lokten hier en daar verontwaardigde reacties uit. Onder meer staatssecretaris en Oostendenaar Bart Tommelein haalde uit naar Mannaert. “Met alle sympathie voor Club Brugge en de supporters, maar is dit nu echt het niveau van een CEO? Spijtig”, tweette hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws