Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leekens: “Er ligt te veel druk op hem”

Hans Vanaken (Club Brugge - Genk)

Na de 4-1-pandoering in de Ghelamco Arena spreekt iedereen van een crisis bij Club Brugge. Georges Leekens analyseert waar het momenteel misloopt bij blauw-zwart.

“Het vertrek van Ryan is een groot verlies. Hij stelde zijn verdediging gerust”, vertelt onze ex-trainer bij de RTBF. Volgens de 66-jarige voetbalcoach heeft Preud’homme heel wat werk voor de boeg tijdens de welgekomen interlandonderbreking.

“Vooral op mentaal vlak moet er hard gewerkt worden. En Club moet Vazquez recupereren, want er ligt te veel druk op de schouders van Vanaken. Al ligt het probleem niet bij één speler. Ze zijn met te veel in Brugge die hun beste niveau niet halen.” Heeft hij gelijk?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws