Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jovanovic: “Club Brugge mag dat niet laten kapot gaan”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Na een teleurstellende competitiestart zijn het moeilijke tijden voor Michel Preud’homme en Club Brugge. Milan Jovanovic twijfelt echter geen seconde aan de kwaliteiten van de Luikse trainer. En hij heeft raad voor onze voorzitter.

“Michel… Dit is emotioneel voor mij. We hebben immers zoveel mooie momenten beleefd. Ik ken jou als een geboren winnaar. Wel: blijf die winnaar, zowel in de kleedkamer, op training, als in de dug-out. Verlies je identiteit niet.”

“Maar ik heb ook een boodschap voor mister Verhaeghe”, klinkt de Serviër vastberaden. “Die man moet beseffen dat overal ter wereld Michel Preud’homme groter is dan Club Brugge. Hier in Servië kent men Michel beter dan Brugge.”

“Wel, Club Brugge mag het ‘merk’ Preud’homme niet laten kapot gaan. Steun hem, help hem. Want hij is de beste. Michel, brother, I wish you all the luck”, besluit Jova zijn warme boodschap in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws