Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het relaas van een bewogen zondag – MPH: in of out?

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Het zijn geen leuke tijden voor Michel Preud’homme. De Brugse coach mocht het na de 4-1-nederlaag gaan uitleggen aan de fans. Terwijl zijn naam twee weken geleden nog door heel Jan Breydel gescandeerd werd, lijkt die eensgezindheid wankeler dan ooit.

Op 19 september 2013 streek Preud’homme in Brugge neer. De Luikse trainer zag zijn contract vorig jaar zelfs verlengd worden tot 2019, omdat de 56-jarige coach onder meer voor de bekerwinst zorgde.

Preud’homme was nooit langer dan twee jaar trainer van één ploeg. Maar bij Club wilde hij een vervolg breien aan zijn reeds tweejarige trainerschap. “Ik wil iets terugdoen voor deze geweldige supporters”, klonk het op het einde van vorig seizoen, toen blauw-zwart net naast de titel had gegrepen.

Zondagnamiddag kreeg het vertrouwen in Preud’homme voor het eerst een knauw bij een deel van de Brugse supporters. Na het laatste fluitsignaal protesteerden de meegereisde Club-fans en eisten ze uitleg van trainer en spelers.

De coach zat echter op een verplichte persconferentie, maar gaf daar aan dat hij beschikbaar was voor de supporters. Even later was het opnieuw schrikken voor de Brugse garde. De spelersbus werd immers tot stilstand gebracht door enkele Club-fans. En ook in Brugge werd de spelersbus belaagd. Preud’homme hield zich wel aan zijn woord en ging in discussie met de blauw-zwarte aanhang.

Laat hier weten of jij nog in Michel Preud’homme gelooft.

De poll is intussen afgesloten. Maar liefst 82% van de stemmers gaven aan dat ze nog steeds in onze coach geloven. Wat ons betreft meer dan terecht!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws