Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hem begeleiden is een voltijdse job”

Straks kan Club Brugge in het Astridpark alvast één geweldige troef op tafel leggen: Felipe Gedoz. De 22-jarige flankaanvaller is geniaal met de voeten, maar onvoorspelbaar in het hoofd. Verwacht het onverwachte.

“Ik heb een puppy geadopteerd.”
“Ik heb mijn puppy ondergebracht bij een familie.”
“Mijn vaste vriendin komt naar België.”
“Ik ben weer vrijgezel.”
“Ik wil een Lamborghini kopen.”

Allemaal recente uitspraken van Gedoz, bij wie impulsiviteit als een rode draad door zijn leven loopt. “Felipe is een jongen die in het moment leeft”, legt zijn makelaar en vriend Marcelo Tejera uit. “Alles doet hij op buikgevoel”. En dat maakt de Braziliaan naast het veld even ongrijpbaar als erop. “Gedoz begeleiden is een voltijdse job. Ik kom geregeld naar Brugge, zeker toen hij de voorbije maanden geblesseerd was”, gaat Tejera verder.

“Maar ook Club volgt hem nauwgezet op via een Spaanstalige begeleider. Dat is een godsgeschenk voor Felipe”, gaat Gedoz’ makelaar verder. “Toen hij zes maanden niet mocht voetballen, zat hij heel diep. Nooit eerder had hij zo’n zware blessure en revalidatie meegemaakt. Hij wist geen raad met zichzelf. Gedoz is een voetbalmachine. Alles kan hij met een bal. Zomaar, zonder nadenken”, besluit zijn makelaar in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws