Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent dompelt Club in crisis

Michel Preud'homme schreeuwt

AA Gent heeft Club Brugge zondagnamiddag in een crisis ondergedompeld. Preud’homme en de zijnen werden met 4-1 en nul punten naar huis gestuurd.

Na een evenwichtig begin, waren het de Buffalo’s die op voorsprong kwamen. Matton brak door in de zestien, maar werd foutief afgestopt door Meunier. Verbist twijfelde niet en wees naar de stip. Kersverse Rode Duivel Kums ging achter de bal staan en trapte het leer voorbij Bruzzese.

Even later kreeg Vossen na goed doorkoppen van Pereira dé kans op de gelijkmaker, maar zijn poging waaide voorlangs. Ook de inglijdende Duarte kwam net te laat. Zo bleef het 1-0 aan de rust.

Na de pauze was het opnieuw Meunier die een penalty veroorzaakte na handspel. Kums tekende voor zijn tweede van de avond en mocht daarna zelfs een hattrick scoren van de Brugse defensie. Depoitre maakte het met zijn 4-0 nog allemaal wat erger voor de Bruggelingen.

Vormer nam de eerredder nog voor zijn rekening, maar dat was enkel voor de statistieken van belang. Zo werd het 4-1 na een dramatische zondagnamiddag en verliest blauw-zwart 10 van zijn laatste 18 wedstrijden. Moet Michel Preud’homme in vraag gesteld worden?

Bekijk hier de reacties van Preud’homme, Vanaken en Simons

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws