Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz: “Heb er vaak aan gedacht om te stoppen”

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

In de zomer van 2014 streek Felipe Gedoz bij Club Brugge neer. De 22-jarige Braziliaan stond het voorbije half jaar aan de kant met een pubalgieblessure en heeft een erg moeilijke periode achter de rug.

Nu Gedoz terug tussen de lijnen staat, blikt hij terug op zijn blessure. “Op een gegeven moment kon ik gewoon niet meer naar mijn ploeggenoten kijken”, zucht Gedoz.

“Zij mochten belangrijke matchen spelen, terwijl ik de slechtste zes maanden uit mijn leven beleefde. Ik heb van iedereen veel steun gehad, zeker van mijn familie, maar ik heb er toch vaak aan gedacht om te stoppen”, besluit Gedoz in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws