Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zijn de 6 ploegen die Play-Off I zullen spelen volgens Soetaers en De Mos

Club-fans fuck you

Nu de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League nadert, zijn we bijna halfweg de gewone competitie. Tijd voor analisten Tom Soetaers en Aad de Mos om te voorspellen welke zes ploegen straks Play-Off I zullen spelen.

“Het is niet zo moeilijk om te analyseren wie Play-Off I zal spelen”, vertelt Aad de Mos. “Ik denk de grote 3, omdat Standard er volgens mij nog bij gaat komen. Pas maar op als ze in de flow komen. Daarnaast is er uiteraard Gent en Genk. En laten we vooral KV Oostende niet vergeten. Die moeten we niet onderschatten.”

“Voor mij staan er ook 5 ploegen vast, maar ik denk dat Standard te laat gaat komen”, aldus Tom Soetaers bij Stadion. “De kloof is weliswaar klein, maar ik denk dan eerder dat een Zulte Waregem of Charleroi de zesde ploeg zal zijn in Play-Off I. Ik geloof niet zo in Standard, want ik heb nog geen enkele wedstrijd gezien waarin ik dacht: ‘Nu zijn ze vetrokken.'”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws