Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx en Oulare pas in het slot voorbij Malta

Tuur Dierckx in actie

Vrijdagavond speelden de nationale beloften hun derde kwalificatiematch voor het Europees Kampioenschap 2017 in Polen. Malta was de tegenstander aan Den Dreef te Leuven. BlauwZwartFans hield vooral de prestaties van Tuur Dierckx en Obbi Oulare nauwlettend in de gaten.

Tuur Dierckx begon op de bank. Obbi Oulare, die bij Watford nog geen plaats op de bank kon afdwingen tot dusver, stond wel in de basis.

Malta parkeerde van begin af aan de bus en die tactiek leek, ondanks 81% balbezit voor de jonge Duivels, 75 minuten lang te werken. Toen wist Youri Tielemans een toegekende strafschop om te zetten. Even later verdubbelde Julien De Sart de score met een heerlijk afstandsschot.

Oulare stelde teleur en werd na 64 minuten door trainer Scifo naar de kant gehaald voor Guillaume. De ex-spits van blauw-zwart wrong enkele goede kansen de nek om. Dierckx mocht na driekwart wedstrijd en bij een 0-0-tussenstand opdraven in plaats van Charly Musonda. De Brugse flankaanvaller viel goed in en pakte onder meer uit met een knappe steekpass en een goede doelpoging.

Bekijk de doelpunten uit België – Malta

Terrific goal Julien De Sart against Malta! door proximus11

Tweets over de prestaties van Oulare en Dierckx

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws