Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Zondagnamiddag wacht Club Brugge de moeilijke verplaatsing naar het Astridpark. Blauw-zwart won voor het laatst in 2004 in Brussel, maar wil zo snel mogelijk een einde maken aan die slechte reeks. Lukt het straks met deze manschappen?

Michel Preud’homme haalde opgelucht adem toen bleek dat Felipe Gedoz fit zou geraken voor de wedstrijd tegen paars-wit. Op Ruud Vormer kan de Brugse trainer nog altijd niet rekenen. Hij kreeg tegen AA Gent een trap op zijn voet en ondervindt daar nog altijd hinder van. De Nederlander staat wellicht nog enkele weken aan de kant.

Of Victor Vazquez morgen aan de aftrap verschijnt, is nog niet zeker. Positief is alleszins dat de Spanjaard in de selectie is opgenomen. José Izquierdo is dan weer geschorst door zijn twee gele kartonnen tegen Oostende. Preud’homme selecteerde volgens de officiële website onderstaande namen voor Anderlecht – Club Brugge.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Sébastien Bruzzese, Sinan Bolat en Michael Cordier

Verdedigers: Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Oscar Duarte, Stefano Denswil, Lennert De Smul, Laurens De Bock en Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken, Victor Vazquez en Felipe Gedoz

Aanvallers: Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Tuur Dierckx en Leandro Pereira

Niet in selectie: Teunckens, Castelletto, Engels, Refaelov, Vormer, Agu, Coopman, Ibini, Seys en de geschorste Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws