Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Hij was de grootste teleurstelling”

Marc Degryse (analist) (2)

Club Brugge ging zondagnamiddag met 3-1 ten onder in het Astridpark. Marc Degryse legt de vinger op de wonde, maar ziet nog geen reden tot paniek.

“Club heeft mij zowel in Warschau als Anderlecht niet kunnen overtuigen”, opent Degryse zijn betoog in HLN. “Er worden te veel fouten gemaakt bij de tegendoelpunten. Bij de eerste goal van Anderlecht vergeet Dierckx om Obradovic te volgen, heeft Meunier pech, snijdt Mechele de passlijn niet af en verliest Duarte het duel.”

“Dat zijn de verdedigende fouten waar Preud’homme het achteraf over had. Club was defensief slap.” En ook in het aanvallende compartiment liep het niet zoals gewenst. “Vazquez was afwezig, net als Gedoz. De grootste teleurstelling was echter Pereira. Als je hem vergelijkt met Okaka…”

“Ik vind dat Club ook te vaak roteert. Voor een spits als Vossen kan het bijvoorbeeld goed zijn om eens drie wedstrijden na elkaar te starten. Werk aan de winkel dus voor Preud’homme, al hebben ze met wedstrijden tegen OHL, Westerlo en Genk een relatief gemakkelijk programma. Een 9 op 9 is mogelijk en dan zal de schade halfweg de competitie nog wel meevallen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws