Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Club werd geholpen door de scheidsrechter”

Boskamp - Degryse - Coninx

Club Brugge speelde een hele sterke eerste helft, maar een veel mindere tweede. Dat zag ook Marc Degryse. Al twijfelt de analist of blauw-zwart het goede spelniveau wel kan doortrekken.

“De eerste helft van Club Brugge was goed. Ze speelden herkenbaar. Er zat meer frivoliteit in het elftal met Gedoz én er was meer drang naar voren met Vazquez en Izquierdo. De 1-0 aan de rust was eigenlijk te weinig. Maar Club zakte opnieuw weg na de rust.”

“Club mag gelukkig zijn dat het geen doelpunt tegenkreeg. Ze werden volgens mij wat geholpen door scheidsrechter Gumienny. Als je die strafschop fluit aan de ene kant, moet je dat ook doen aan de andere voor de fout van Claudemir op Lukaku”, zeg de analist in HLN.

“Bij Club is het nog niet helemaal wat het moet zijn. Niet alle zorgen zijn voorbij. Ze verslappen ofwel fysiek, ofwel mentaal. Ik ben benieuwd naar de resultaten in de komende twee wedstrijden. Twee keer uit, tegen Legia Warschau en Anderlecht. Uitwedstrijden zijn al het hele seizoen problematisch voor Club. Ik ben er niet zeker van dat ze kwaliteit kunnen brengen op verplaatsing.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws