Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger: “Daar is Meunier heel sterk in”

Geert De Vlieger (analist)

Dinsdag 13 oktober zal de geschiedenisboeken ingaan als een historische dag voor de Rode Duivels. En er maakte ook een Club-speler deel uit van de kersverse nummer één van de FIFA-ranking. Thomas Meunier viel even voor het uur in voor Vincent Kompany.

Na zijn sterke prestatie in Andorra, kreeg de Brugse rechtsback ook tegen Israël een kans om zich te bewijzen van bondscoach Marc Wilmots. En dat deed de 24-jarige Luxemburger met verve.

Meunier dweilde energiek zijn flank af en zorgde regelmatig voor gevaar. Dat zag ook analist Geert De Vlieger. “We zagen Meunier in zijn gekende stijl. Hij loopt de ruimtes in en zorgt toch altijd voor een offensieve meerwaarde.”

“Ik denk echt dat Wilmots een extra wapen heeft met Meunier. Als hij fit blijft en op niveau presteert, is hij een troef voor het EK van 2016 in Frankrijk.” Denk jij dat onze rechtsachter straks zal schitteren op het Europees Kampioenschap?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws