Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter: “Daarom het ik het gevoel dat Club kampioen wordt”

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

Op sportief vlak gaat het voorlopig nog niet zoals gewenst voor Tom De Sutter. Na amper twee basisplaatsen is de spits op de bank verzeild geraakt bij zijn nieuwe werkgever Bursaspor. Toch geniet de ex-aanvaller van Club Brugge volop van zijn verblijf in Turkije. 

Toen De Sutter de 5-0-nederlaag van blauw-zwart tegen Napoli vernam, schrok hij. “Nu, dat Napoli daarna ook met 5-0 van Lazio Roma wint, plaatst die zware cijfers wel in perspectief”, vertelt de 30-jarige voetballer aan HLN.

“Weet je… Misschien leg ik nu druk op mijn ex-ploegmaats, maar ik heb het gevoel dat Club dit seizoen kampioen wordt. Omdat alles nu tegenzit en het in de play-offs wel eens allemaal zou kunnen meezitten. Als Refaelov, Gedoz en Izquierdo terugkeren: dat zijn kwaliteitsspelers.”

“En een Vazquez die er wat meer met zijn hoofd bij zal zijn. Victor is een heel goede jongen en ik gun hem zeker zijn transfer, maar hij zal nu toch minstens tot Nieuwjaar de knop moeten omdraaien. Als hij een beetje geduld heeft en hard werkt, komt het wel. Zo is het ook bij mij gegaan”, besluit De Sutter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws