Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Mos: “Ik heb die investering van Club nooit begrepen”

Aad de Mos (analist)

In Het Belang van Limburg mogen voetbalanalisten twee spelers uit dé beste 11 van het moment in de Jupiler Pro League halen en twee nieuwe toevoegen. Deze week was het de beurt aan Aad de Mos. Hij kon het hierbij niet laten om een nieuwkomer bij blauw-zwart op de korrel te nemen. 

“Ik begrijp de beslissing van Preud’homme om Vossen niet op te stellen”, vertelt de ex-coach van onder meer Anderlecht en KV Mechelen. “Als je iemand wil die de bal vast kan houden is Pereira de betere keuze. Ik heb de investering van Vossen nooit begrepen. Zeker niet als je ook Pereira haalt.”

“Je bent dan haast gedwongen om 4-4-2 te spelen, terwijl je met types als Dierckx, Gedoz en Izquierdo prima buitenspelers hebt voor een 4-3-3. Nee, ik zie Vossen weinig potten breken in Brugge”, gaat De Mos verder.

Hij vervangt Vossen door een andere ex-Genkenaar: Benji De Ceulaer. Voorts behoren ook Sels (Gent), Dewaest (Genk), Kabasele (Genk), Obradovic (Anderlecht), Vormer (Club Brugge), Berrier (Oostende), Schoofs (STVV), Bailey (Genk), Edmilson (STVV) en Cyriac (Oostende) tot dé beste 11. Een terechte keuze?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws