Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Mos heeft raad voor Club-speler: “Dán moet hij de kar trekken”

Aad de Mos (analist)

Club Brugge won met het kleinste verschil van leider Oostende en mag zo 3 belangrijke punten op de teller bijschrijven. Aad de Mos zag dat de door hem verguisde Vazquez goed speelde, al is de Nederlander nog altijd niet helemaal overtuigd.

“Club Brugge speelde heel compact en de verdedigers stonden hoog. De spelers liepen in hun beste posities, waardoor ze geen grote afstanden moesten lopen. En niet vergeten dat Gedoz in hele grote doen was”, vertelt de Nederlandse analist in Stadion.

Ook Vazquez vond opnieuw zijn draai als spelmaker van blauw-zwart. “Luister even hé, we zijn er nog niet”, tempert De Mos. “Tegen Oostende voerde iedereen zijn taken goed uit. In eerdere matchen waren er spelers niet in vorm. Dán moet hij de kar trekken!”

“Ik wil Vazquez, en de ploegentactiek, wel eens zien tegen Anderlecht. Dan moet hij er staan. Dit moet Club vasthouden en doorzetten. Als iedereen speelt zoals tegen Oostende, dan ben ik heel benieuwd naar de match van komende zondag.”

Bekijk de analyse van Aad de Mos (mobiele bezoekers: klik op de afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws