Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Brugse ziekenboeg: een stand van zaken

Lior Refaelov comeback (Club Brugge - KV Mechelen)

Nu de Zeeslag om Vlaanderen tot een goed einde gebracht is, ligt de focus al helemaal op de Europa League-wedstrijd van komende donderdag in Legia Warschau. Maar hoe zit het intussen eigenlijk met onze geblesseerden? De officiële website zocht het uit.

Victor Vazquez

De Spanjaard speelde een erg sterke eerste helft tegen Oostende, maar moest na 45 minuten vervangen worden. Vazquez heeft last van een contractuur. Voorlopig is het nog niet duidelijk of hij fit geraakt voor de komende wedstrijden tegen Legia Warschau en Anderlecht.

Felipe Gedoz

Gedoz was ongetwijfeld dé uitblinker bij Club Brugge tegen de Kustboys. Omdat hij lange tijd geblesseerd was, wordt er geen risico genomen met de Braziliaan. Hij traint maandag en dinsdag individueel. Eind deze week wordt er beslist of hij geselecteerd wordt tegen Anderlecht. De Europa League-wedstrijd komt sowieso te vroeg voor hem.

Lior Refaelov

Refaelov kon maandag voor het eerst pijnvrij individueel met de bal trainen. De Israëliër bouwt rustig verder aan zijn terugkeer en hoopt binnen drie weken wedstrijdfit te zijn.

Ruud Vormer

Spijtig nieuws uit het kamp van de Nederlander. Vormer incasseerde een trap op de voet in de wedstrijd op Gent en blijft daar last van ondervinden. Hij mist sowieso de Europa League-confrontatie met Legia Warschau en wellicht ook de match in het Astridpark.

Bjorn Engels

Met Bjorn Engels zou het dan weer de goede kant opgaan. Eind oktober mag er een nieuwe stand van zaken verwacht worden van de centrale verdediger.

Jean-Charles Castelletto

De 20-jarige Fransman herstelt van een hamstringblessure. Komende twee weken wordt er niet op hem gerekend op het trainingsveld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws