Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De beste momenten van Bart Verhaeghe in De Slimste Mens ter Wereld

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Maandagavond volgden wij van BlauwZwartFans De Slimste Mens ter Wereld met extra veel aandacht. Bart Verhaeghe, onze voorzitter, was er immers één van de deelnemers. Wij vatten voor u de mooiste momenten samen.

Verhaeghe begon eerder moeizaam aan de quiz, maar eindigde erg sterk. Daardoor speelde hij Eén-presentator Kobe Ilsen, die maar liefst zeven afleveringen overleefde, naar huis. De ravissante Danira Boukhriss Terkessidis was opnieuw de slimste en won haar derde aflevering op rij. Morgen vervoegt Jan Paternoster het overgebleven duo.

Vanzelfsprekend bleven de moppen over Club Brugge en Uplace niet uit. Philippe Geubels en Jeroom lieten zich helemaal gaan. Toen Verhaeghe de vraag kreeg waar vrouwen zich het vaakst moeten epileren, leidde dat tot hilarische antwoorden.

Moppen over Club Brugge en Uplace

Verhaeghe en vrouwelijke beharing, geen geslaagd huwelijk

De finale tussen Bart Verhaeghe en Kobe Ilsen

Verhaeghe: “Neem nog dingen over van het voetbal”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws