Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Legia Warschau en Club

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge speelt donderdagavond de match van de waarheid in de Europa League. Als blauw-zwart Europees wil overwinteren, moet er gewonnen worden tegen Legia Warschau.

Bij Club Brugge reisde Ruud Vormer niet mee naar Polen. De Nederlander incasseerde een trap in de wedstrijd tegen Gent en ondervindt daar nog altijd last van. Volgens Het Nieuwsblad is de sterkhouder zelfs tot 3 weken out.

“Dat Gedoz niet zou spelen vanavond, dat wisten we al. Hij moet rusten. Het is ook te riskant om Vazquez te brengen”, vertelt Preud’homme aan Sporza. “We hopen dat zowel Gedoz als Vazquez er zondag wel bij zijn.”

Michel Preud’homme stuurt volgens de officiële UEFA-website en Club-kanalen onderstaande 11 tussen de lijnen. Veel nieuwe namen bij Club in vergelijking met de thuismatch tegen Oostende. Duarte, Pereira, Gedoz, De Bock, Claudemir en Vazquez ruimen plaats voor Denswil, Diaby, Bolingoli, De fauw, Vanaken en Vossen.

Opstellingen Legia Warschau en Club Brugge

Opstelling Legia Warschau - Club

Opstelling Club Brugge

Opstelling Legia Warschau

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws