Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club en OHL

Club-fans vlaggen

Woensdagavond komt ex-coach Jacky Mathijssen met OHL op bezoek in Jan Breydel. Na de 3-1-nederlaag in Anderlecht, zijn de drie punten een must voor blauw-zwart.

Michel Preud’homme kan tegen de Leuvenaars niet rekenen op José Izquierdo. De Colombiaan blesseerde zich dinsdag licht op training. Komende zaterdag in Westerlo zou hij naar verluidt wel opnieuw inzetbaar zijn.

Ook voor Ruud Vormer komt de midweekmatch te vroeg. De Nederlander herstelt nog van zijn voetblessure, maar zou eveneens zaterdag opnieuw tussen de lijnen staan in ‘t Kuipje.

Preud’homme kiest voor de 22ste keer op rij voor een andere basiself. Het is nu al zeker dat Dion Cools niet op speelminuten hoeft te rekenen tegen zijn ex-club. Hij behoorde wel tot de selectie, maar zit niet op de bank. De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Christof Dierick.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club

Opstelling Oud-Heverlee Leuven

Riou – Ngawa, Reynaud, Rougkalas, Monteyne – Le Postollec, Asamoah, Croizet, Houdret, Trossard – Cerigioni

Bank OHL: Lenaerts, Vandenbroeck, Remacle, Regales, Azevedo, Bostock, Sula, Gillekens en Delporte

Voorbeschouwing op Club – OHL met Dion Cools

[Club Players] Een goed gesprek met Dion Cools

ClubTV kon deze week samen met Dion Cools, ex-OHL, vooruitblikken op de partij tegen de Leuvenaars. Bekijk het interview met de jonge rechtsachter.

Posted by Club Brugge K.V. on Wednesday, October 28, 2015

 

Jacky Mathijssen keert vanavond als T1 van OHL terug naar Jan Breydel, waar hij twee seizoenen trainer was van Club Brugge. Voor Dion Cools is het een blij weerzien met zijn ex-ploegmaats. Om 23u krijgen jullie een ruime samenvatting van deze en alle andere wedstrijden van vanavond te zien in Stadion op VTM!

Posted by Stadion on Wednesday, October 28, 2015

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws