Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom stuurde Club Leon Bailey door

Michel Preud'homme zorgen

Leon Bailey maakt momenteel het mooie weer bij Racing Genk. De 18-jarige Jamaicaan lijkt al na tien speeldagen één van de revelaties van de Jupiler Pro League te zullen worden. Al had zijn nog prille voetbalcarrière ook een heel andere wending kunnen nemen.

Afgelopen zomer tekende Bailey, die in de jeugd nog bij Ajax speelde, zijn eerste profcontract bij KRC Genk. Maar hij had evengoed voor blauw-zwart of paars-wit kunnen spelen.

Sport/Voetbalmagazine weet echter dat Club Brugge afhaakte omwille van de financiële eisen van Craig Butler, de voogd van de jonge vleugelaanvaller. Die zou maar liefst één miljoen euro van blauw-zwart geëist hebben.

En ook bij Anderlecht werd de huidige Genk-spits doorgestuurd. “De situatie was te complex. Er hing een zwerm van makelaars en tussenpersonen rond die jongen en het dossier was weinig transparant. Tot slot was er het financiële plaatje waar we niet mee wilden instemmen”, klinkt het bij paars-wit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws