Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club opnieuw onderuit in Europa

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is er niet in geslaagd om de Europese kater die ze in Napoli opliepen door te spoelen. Integendeel zelfs, Preud’homme en de zijnen gingen op eigen veld onderuit tegen een stug Midtjylland.

Club slaagde er in de eerste helft niet in om de Deense defensie uit verband te spelen. Er werd blauw-zwart wel een duidelijke strafschop ontnomen, toen doelman Andersen Pereira tegen de vlakte duwde.

De tweede helft had weinig beterschap in petto. Sisto kon ongehinderd op doel trappen. Zijn schot week ongelukkig af op Mechele en liet Bruzzese kansloos: 0-1.

En het ging van kwaad naar erger. Invaller Onuachu kon helemaal ongedekt de 0-2 tegen de touwen koppen en even later kon Novak zelfs de 0-3, opnieuw uit stilstaande fase, voorbij Bruzzese tikken.

Meunier gaf de Bruggelingen nog even hoop na een prachtig doelpunt met buitenkantje rechts, maar de Brugse goal kwam te laat. Zo bleef het 1-3 en krijgt de hoop om Europees te overwinteren een serieuze knauw.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws