Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club laat oog vallen op JPL-smaakmaker

Vincent Mannaert (Club Brugge)

We zijn nog maar dertien speeldagen aan de gang, maar Club Brugge maakt nu al volop werk van gesprekken met eventuele nieuwkomers voor in de wintertransferperiode. 

Zo zou Club interesse hebben in Junior Edmilson. De 21-jarige middenvelder van STVV is één van de revelaties van het seizoensbegin en zorgde op de openingsspeeldag met een magistraal afstandsschot voor de 2-1-overwinning tegen blauw-zwart.

Maar volgens Karim Rafiki, de makelaar van het blond geverfde dribbelwonder, zijn er erg veel kapers op de kust. “Iedere Belgische topclub wil Junior. Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en ook Standard. Ik ken Yannick Ferrera heel goed en we hebben het al over Junior gehad”, klinkt het in La Capitale.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws