Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-jonkies winnen van Honduras

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

De jonge Rode Duivels, geboren in 1998 (U17), speelden woensdagavond hun tweede wedstrijd op het WK in Chili. Honduras werd, onder impuls van drie Club-spelers, met 2-1 opzijgezet. 

Tegen Honduras stonden er 3 Club-jonkies in de basis. Jens Teunckens (doelman), Laurent Lemoine (verdediger) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) maakten de 90 minuten vol in de Belgische overwinning. Osei-Berkoe (aanvaller), de vierde Bruggeling, bleef op de bank.

België was veruit de beste ploeg en kwam verdiend op voorsprong via Jorn Vancamp (Anderlecht). Net voorbij de rust moest Teunckens zich na een onhoudbare bal een eerste keer gewonnen geven dit toernooi. Uiteindelijk was het Dante Rigo (PSV) die de de 2-1-eindstand op het bord schoot. 

Van Vaerenbergh scoorde eveneens, maar hij zag zijn doelpunt afgekeurd worden. Door deze overwinning tellen de jonge Duivels 4 punten en staan ze samen met Mali aan kop van groep D. Op de eerste speeldag eindigde de confrontatie tussen België en Mali in een scoreloos gelijkspel.

Bekijk de samenvatting

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws