Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-jonkies verliezen tegen Ecuador, maar mogen toch juichen

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

De jonge Rode Duivels hebben hun derde wedstrijd op het WK in Chili met 2-0 verloren van Ecuador. Toch hebben de nationale U17 reden tot juichen.

Tegen Ecuador stonden er 2 Club-jonkies in de basis: Jens Teunckens (doelman) en Laurent Lemoine (verdediger). Beide spelers maakten de 90 minuten vol in de Belgische nederlaag. Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) en Terry Osei-Berkoe (aanvaller) mochten invallen.

Ondanks het feit dat de derde WK-wedstrijd met 2-0 verloren werd, mogen de jonge Duivels toch naar de achtste finales als één van de vier beste derdes. Proficiat Teunckens, Lemoine, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe en nog veel succes in het verdere verloop van het toernooi!

Bekijk de samenvatting

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws