Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-jonkies pakken eerste punt op WK in Chili

Club-jonkies pakken eerste punt op WK in Chili

De jonge Rode Duivels, geboren in 1998 (U17), zijn zondagavond begonnen aan hun WK in Chili. Mali, de eerste tegenstander in Groep D, was heel wat beter dan de Belgen, maar Club-doelman Jens Teunckens hield zijn netten schoon.

Maar liefst 4 blauw-zwarte spelers behoren tot de Belgische selectie. Jens Teunckens (doelman), Laurent Lemoine (verdediger), Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) en Terry Osei-Berkoe (aanvaller). Meer informatie over deze spelers vind je onderaan.

België had ongeveer even vaak de bal, maar Mali was veruit de gevaarlijkste ploeg. Al hadden de Afrikanen ook pech, toen ze onterecht een doelpunt afgekeurd zagen worden.

Teunckens en Van Vaerenbergh begonnen aan de wedstrijd. In de tweede helft mochten ook Osei-Berkoe (46′) en Lemoine (83′) opdraven. Na 90 minuten stond de brilscore nog steeds op het bord. En daar mogen de Belgen vooral de zwak afwerkende Malinezen dankbaar voor zijn.

Bekijk de samenvatting

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws