Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club hoopt op nieuw talent: “Zelfde type als De Sutter”

Dennis Van Vaerenbergh (Club Brugge beloften)

Club Brugge heeft met Vossen, Pereira, Diaby, Izquierdo, Seys, Dierckx en de geblesseerde Ibini heel wat aanvallend geweld in zijn rangen. Al kan het natuurlijk nooit kwaad als daar nog een talent uit eigen kweek aan toegevoegd wordt.

Dennis Van Vaerenbergh, die vlot de weg naar doel vindt bij de beloften, is vastberaden om door te breken bij Club Brugge. De jonge aanvaller is pas 17, maar mag toch al regelmatig meetrainen met de A-kern van blauw-zwart.

“Voorlopig gaat het goed. Ik hoop er ooit door te breken, al is dat voor een jeugdspits nog niet al te veel gelukt. Michel Preud’homme zegt nu wel al meer tegen me dan vorig seizoen, toen ik ook al een paar keer mocht meetrainen”, vertelt de Belgische aanvaller aan Voetbalkrant.

“Hij zegt me waar ik aan moet werken, zoals mijn snelheid en sprongkracht. Mijn kopbalspel moet ook nog beter, want ik ben vrij groot (1m88, nvdr). Mijn sterke punten? Een man afhouden en efficiëntie voor doel. Vorig jaar heb ik met Tom De Sutter kunnen samenwerken. Ik ben ook zo’n type als hij.”

Statistieken Dennis Van Vaerenbergh tot dusver (beloften Club Brugge):

Aantal wedstrijden: 8
Aantal basisplaatsen: 7
Aantal invalbeurten: 1
Gespeelde minuten: 666
Aantal doelpunten: 7

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws