Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft geen kind aan zwak Westerlo

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft zijn tweede uitoverwinning van het seizoen geboekt. De manschappen van Michel Preud’homme kwamen nooit in de problemen tegen een onmachtige thuisploeg.

Club begon, op de geschorste De Bock na, met dezelfde 11 als tegen OHL aan de wedstrijd. “Ik roteer niet meer”, lachte Preud’homme voor de camera’s van PlaySports. “Deze ploeg heeft mij voldoening gegeven tegen Leuven. Ik kies voor Bolingoli in plaats van De Bock. Hij heeft het goed gedaan in Warschau en krijgt opnieuw zijn kans.”

Westerlo begon met veel goeie wil aan de wedstrijd, maar zette dat niet om in kansen. Club creëerde wel mogelijkheden en kwam na 23 minuten op voorsprong via Diaby. Na zijn assist op de Franse Malinees, scoorde Claudemir ook zelf: 0-2. Vossen en Meunier lieten het na om de score nog verder uit te diepen voor de rust.

Na de pauze was het opnieuw een hard werkende Vossen die enkele uitstekende kansen de nek omwrong. Aan de overkant moest Bruzzese na 53 minuten voor de eerste keer tussenkomen op een schot van De Ceulaer. De blauw-zwarte aanvalsgolven bleven zich opstapelen, maar Van Langendonck behoedde de Kemphanen voor een blamage.

Twintig minuten voor tijd was het toch even schrikken toen Bruzzese onder de bal doorging op een vrijschop, maar de aansluitingstreffer kwam er eveneens niet meer. Club pakt 6 op 6 en springt voorlopig naar de vierde plaats.

Samenvatting Westerlo – Club Brugge


#WESCLU / Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

Reacties Westerlo – Club Brugge

#WESCLU / Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws