Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zorgen voor ferme rookwolk tijdens beloftenclash met Anderlecht

Passionele Club-fans

Maandagavond stond ook voor de beloften de topper tegen Anderlecht op het programma. De wedstrijd op Schiervelde kon niet op het voorziene aanvangsuur beginnen door afgestoken vuurwerk van de Club-fans.

Bij Club waren Bolat en De Smul de meest bekende namen in de basiself. Daarnaast mochten Boudadi, Nuyts, Renson, Soenens, Van Landschoot, Ito, Vlietinck, Fonkeu en Touba aan de wedstrijd beginnen. Bij Anderlecht stonden onder meer Roef, Nuytinck, Kawaya en Heylen tussen de lijnen.

De Brugse fans maakten heel wat sfeer, maar dat mocht niet baten. Het zorgde alleen voor de nodige vertraging. Club verloor uiteindelijk met 2-3 van de aartsrivaal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws