Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Castillo: “Ik ben hier gelukkig”

Nicolas Castillo viert

In de zomermaanden werd het al snel duidelijk dat Nicolas Castillo niet in de plannen van Michel Preud’homme paste. Uiteindelijk belandde de Chileen op uitleenbasis bij het Italiaanse Frosinone Calcio, waar hij het naar eigen zeggen naar zijn zin heeft.

“Het is de eerste keer dat Frosinone op het hoogste niveau speelt (Serie A, nvdr) en de mensen zijn daar heel blij mee. Of we nu winnen, gelijkspelen of verliezen… Het is gewoon een genot om te spelen tegen ploegen als Juventus en Roma”, vertelt Castillo op de website van CDU Católica (zijn ex-club).

Een enigszins verrassende uitspraak, aangezien de Club-huurling nu al te licht bevonden wordt bij zijn nieuwe werkgever. Maar Castillo lijkt zich daar momenteel weinig zorgen over te maken.

“Ik heb één keer aan de aftrap gestaan (in het 1-1-gelijkspel tegen Juventus, nvdr) en ben vijf minuten ingevallen tegen Lazio Roma. Maar ik ben hier nog maar een maand. Ik ben heel gelukkig en hoop dat ik me op dit niveau kan bewijzen.” Zal het hem lukken?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws