Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruzzese reageert op Brugse supportersprotesten

Sébastien Bruzzese (Club Brugge)

De tiende nederlaag in achttien wedstrijden was voor heel wat Club-fans de druppel die de emmer deed overlopen. 4-1. En dat in de slag om Vlaanderen. Voor Bruzzese was het alvast niet de eerste keer dat er boze supporters hem stonden op te wachten.

“Ik heb het bij AA Gent al eens meegemaakt”, vertelt de doelman aan HLN. “Toen we in het seizoen onder Francky Dury tweede eindigden na de reguliere competitie, maar daarna in de play-offs bijna letterlijk alle matchen verloren.”

“Ik speelde toen wel niet, dus in die zin voel ik me nu toch veel meer betrokken. Het is best intimiderend, zeker als er ook nog eens Bengaals vuur aangestoken wordt. Maar dat is net hoe je het als speler niet mag interpreteren.”

“Je mag geen schrik krijgen, maar je moet het interpreteren als een boodschap dat de supporters als één blok achter de ploeg staan. Ik ben er ook van overtuigd dat zo’n actie bij sommige spelers voor een déclic kan zorgen. De fans hebben trouwens het recht om zoiets te doen. Ik zie het persoonlijk als een hulpmiddel”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws