Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruzzese: “Dat is mijn grote uitdaging”

Sébastien Bruzzese (Club Brugge)

Sébastien Bruzzese tekende afgelopen zomer een contract tot midden 2020 bij Club Brugge. Hoewel hij als tweede doelman gehaald werd, valt het moeiteloos van het gezicht van de Luikenaar af te lezen dat hij alsmaar meer zelfvertrouwen krijgt als huidige ‘numero uno’.

“Ik ontken niet dat ik me momenteel goed in mijn vel voel”, vertelt Bruzzese op de officiële website. “Het geloof in mijn capaciteiten is groot, gesterkt door de geweldige steun van de fans, mijn ploegmaats en de technische staf, met keeperstrainer Jan Van Steenberghe op kop.”

Toch blijft Bruzzese kritisch voor zichzelf. “Let op, het kan en moet nog allemaal veel beter. Als doelman leer je immers alle dagen bij. Het zorgt voor een extra stimulans. Ik krijg hoe langer hoe meer het gevoel dat mijn loopbaan pas écht op mijn 26ste begint. Na seizoenen lang in de schaduw te hebben vertoeft, was de tijd meer dan ooit rijp om op de voorgrond te treden.”

Zaterdagavond is de tweede uitoverwinning van het seizoen een must voor blauw-zwart. “We mogen dat puntenverlies op vreemde bodem geen eigen leven laten leiden. Het wordt tijd dat er met die nare periode komaf wordt gemaakt. De wedstrijd in de Kempen komt volgens mij op het juiste moment. Na het succesvol slopen van de Leuvense muur dient deze verplaatsing zich aan als een goede kans en een uitdaging om een inhaalbeweging in te zetten. Aan ons om het zaterdag te bewijzen!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws