Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans vergelijkt Preud’homme en Vanhaezebrouck

Herman Brusselmans (analist)

Herman Brusselmans had het in zijn column in HLN onder meer over Club Brugge, AA Gent en de trainers van beide topclubs. 

“Club Brugge, één van mijn favoriete voetbalteams, is bezig aan een stevige en nietsontziende remonte. Velen hadden Michel Preud’homme al in de bijstand gezien, maar vergeet niet dat Michel een half genie is en dat het slechts wachten was op de hergeboorte van Club.”

“Die hergeboorte manifesteerde zich recent onder meer in een droge overwinning tegen het amechtige Oud-Heverlee Leuven, samen met Westerlo, Sint-Truiden en Waasland-Beveren één van de verschrikkelijkste ploegen van ons land.”

“Numero uno van mijn favoriete ploegen blijft uiteraard AA Gent. Als Preud’homme al een half genie is, dan is Hein Vanhaezebrouck op z’n minst een driekwartgenie. AA Gent speelt het soort innovatief voetbal dat we in België niet meer gekend hebben sinds de strapatsen van Racing White in 1975. Aanvallend, keihard maar heel fair, en enorm doeltreffend. Met AA Gent kennen we reeds onze hernieuwde kampioen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws