Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans staalhard voor Club en Preud’homme

Herman Brusselmans (analist)

Herman Brusselmans is een man met een mening. Een opmerkelijke mening veeleer. In zijn HLN-column van dit weekend windt de schrijver er geen doekjes om. Hij haalt snoeihard uit naar de grote Belgische ploegen.

De grote 3 stelden tot dusver teleur in de Jupiler Pro League. Dat zag ook Brusselmans. “Club Brugge zal Play-off I missen. En waarom Michel Preud’homme niet al lang aan de deur is geshot, is me een raadsel. Daarna moet zijn plaats worden ingenomen door Georges Leekens of Hugo Broos.”

Ook Anderlecht ontsnapt niet aan zijn kritische blik. “Bij Anderlecht kunnen ze er dan wel mee lachen dat ze geen penalty’s kunnen trappen, maar het leed zit dieper: de spelers zijn Anderlecht zo beu als kouwe pap en ze kunnen het bloed van hun uitgebluste trainer Besnik Hasi wel drinken. Hij moet plaats ruimen voor bijvoorbeeld Louis van Gaal, die uitgespuwd wordt in Manchester en straks een nieuwe job nodig heeft.”

Voor de Rouches kent Brusselmans helemaal geen genade. “Standard is een onmachtig team dat naar tweede klasse zal zakken. Hoe dan ook moet de infantiele Ferrera zo dringend mogelijk vervangen worden door pakweg Franky Van der Elst.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws