Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse ziekenboeg: één out, één in

Bjorn Engels juicht

De blauw-zwarte lappenmand lijkt wel een duiventil dit seizoen. Deze keer valt er zowel goed als slecht nieuws te rapen.

Het heeft énorm lang geduurd, maar Bjorn Engels heeft eindelijk nog eens met de bal kunnen trainen. De 21-jarige centrale verdediger speelde zijn laatste wedstrijd exact één jaar geleden (3-0-winst tegen Standard) en stoomt zich momenteel klaar voor zijn comeback.

Al blijft het natuurlijk hopen dat het jonge talent niet opnieuw hervalt in zijn blessure. Een andere opvallende constatering was dat er maandagavond maar liefst zes spelers uit de A-kern deel uitmaakten van de basiself van de beloften.

Teunckens, Cools, Castelletto, Denswil, Bolingoli en Gedoz mochten het veld opdraven tegen KV Mechelen. Blauw-zwart won de wedstrijd met 1-2. Castelletto viel na 40 minuten geblesseerd uit. Dat meldt de officiële website. De ernst van zijn blessure is momenteel nog niet duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws