Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp ziet verklaring voor winst: “Dat was echt leuk van Club Brugge”

Johan Boskamp (analist)

Club Brugge was in de Zeeslag om Vlaanderen te sterk voor KV Oostende en had dat vooral te danken aan een uitstekende eerste helft. Dat zag ook Johan Boskamp.

“De eerste helft was echt klasse van Club”, begint Boskamp zijn analyse in Stadion. “Vazquez ging druk zetten bij balverlies, snel de bal nemen voor een inworp,… Dat heb ik nog nooit gezien van hem. Oostende werd gewoon ingesloten. De hele tijd die druk, zelfs op de helft van de tegenstander, dat was echt leuk van Club Brugge.”

De Nederlandse analist zag ook een verklaring voor de wederopstanding van de Spaanse draaischijf bij blauw-zwart. “De afstanden die Vazquez moest lopen waren veel kleiner dan normaal. En dan kan je veel makkelijker druk gaan zetten en komt hij veel meer tot zijn recht. Op deze manier heb ik Club dit jaar nog niet zien voetballen”, besluit Boskamp.

Bekijk de analyse van Boskamp (mobiele bezoekers: klik op de afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws