Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army: “Dat verwachten wij van de spelers”

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

In de vorige competitiewedstrijd lieten de Club-fans duidelijk hun ongenoegen blijken na de 4-1-pandoering in de Ghelamco Arena. En net nu staat de Zeeslag om Vlaanderen op het programma. “De spelers zullen de boodschap wel begrepen hebben”, klinkt het bij Blue Army.

“We hebben geen speciale actie of tifo voorbereidt”, vertelt Geert De Cang van Blue Army aan Voetbalkrant. “Het is deze keer aan de spelers om op het veld te antwoorden. Al durf ik momenteel geen voorspellingen te doen. De boodschap na de verliespartij in Gent was dat we bloed, zweet en tranen willen zien.”

“Een Club-fan verwacht niet gewoon een overwinning. We willen vooral dat de spelers hun truitje nat maken en het embleem met hun eergevoel verdedigen. En meestal volgt die overwinning dan wel. We weten allemaal dat de prijzen pas in de play-offs verdeeld worden, maar zo werkt het niet. De supporters betalen ook gewoon voor hun ticket in de reguliere competitie.”

Als Oostende zondag de winst meegraait uit Jan Breydel, tellen de Kustboys maar liefst 10 punten meer dan blauw-zwart. “Of het kot dan te klein is? Dat valt af te wachten, hé. Zoals ik al heb gezegd: vooral de manier waarop is van belang”, besluit De Cang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws