Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoveel bedraagt de huurprijs van Bolat per match

Sinan Bolat (Club Brugge)

De voorbije drie jaar speelde Sinan Bolat precies 20 competitiematchen bij Standard, Porto B, Kayserispor en Galatasaray. Deels te wijten aan blessures, deels aan zijn statuut als tweede doelman. Toch betaalt Club naar verluidt een stevige huurprijs voor het 27-jarige sluitstuk.

Enkele jaren geleden had Club Brugge al interesse in Bolat. Toen werd hij gezien als opvolger van Jorgacevic. “Ik wist van de interesse, maar concreet is het toen nooit geworden. Want ik heb echt niet lang getwijfeld toen Club zich vorige maand meldde”, vertelt de doelman aan Het Laatste Nieuws.

Toch had de Turkse doelman ook naar een andere Belgische club kunnen verkassen. Zo informeerde OH Leuven, maar werd de doelman te duur bevonden. “Bolat zou aan huur 50.000 euro per match gekost hebben”, verklaarde trainer Jacky Mathijssen achteraf.

Bolat nuanceert de verklaring van de Leuvenaars echter. “Ik was heel erg verbaasd over die uitspraak. Ik denk dat het ook wat overdreven is. Ik wist trouwens niet eens dat Oud-Heverlee Leuven geïnteresseerd was. Er waren wel nog andere Belgische clubs”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws