Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen verklaart: “Dat werd me beloofd”

Jelle Vossen (Club Brugge - FC Porto)

Over de transfer van Jelle Vossen naar Club Brugge vloeide al heel wat inkt. Het Laatste Nieuws zocht de 26-jarige spits op en kreeg duidelijke antwoorden op veelgestelde vragen.

Begin juli nam Burnley Vossen over van Genk. Geen 2 maanden later vertoeft de aanvaller bij Club Brugge. Maar hoe zit de vork nu in de steel? Maar één man die daar écht antwoord op kan geven.

“Dat iedereen zijn eigen verhaal schreef over mijn vertrek uit Engeland, vind ik wel jammer. Burnley was gewoon een tegenvaller, daar moet ik eerlijk in zijn. De coach wou me er absoluut bij, er was de ambitie om te promoveren en er werd me beloofd dat we een voetballende ploeg hadden waarin ik een belangrijke rol zou spelen.”

“Maar in mijn eerste twee wedstrijden werd er enkel met lange ballen gespeeld en lag de nadruk op het fysieke. Dat was voor mij een koude douche. Bovendien werden op het einde van de transferperiode nog twee dure spitsen gekocht.”

“Daardoor zaten we met 7 aanvallers voor 2 posities en belandde ik na de vierde match op de bank. Het leek vooraf het ideale plaatje, maar ik voelde mij absoluut niet goed in mijn vel en ik vind dat je niet ongelukkig mag worden door je job.”

De coach van Burnley gaf eerder aan dat Vossen om familiale redenen vertrok uit Engeland. Dat klopt echter niet volgens de spits. “Ik was niet gelukkig omdat het voetbal me niet lag, zoiets neem je mee naar huis. Als Club Brugge dan komt aankloppen, is dat een heel mooie optie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws