Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Dat weten we”

Ruud Vormer interview

Donderdagavond is Jan Breydel het decor voor de Europa League-confrontatie tussen Club Brugge en FC Midtjylland. Het belooft geen gemakkelijke klus te worden tegen de landskampioen en huidige leider in Denemarken. Dat beseffen ook Michel Preud’homme en Ruud Vormer.

“Midtjylland is een goede tegenstander die heel compact speelt”, vertelt Vormer. “Maar thuis moeten we gewoon proberen te winnen.” De Denen worden ook wel eens FC Statistiek genoemd, omdat ze zoveel doelpunten scoren uit stilstaande fases.

“Dat weten we”, reageert de Nederlander. “We hebben extra getraind op corners en vrije trappen.” Preud’homme staat zijn middenvelder daarin bij. “Ze gooien de bal heel snel in de zestien, dus daar moeten we mee opletten. We zullen veel moeten bewegen om kansen te creëren.”

Preud’homme en Vormer spreken de pers toe in aanloop naar de wedstrijd tegen Midtjylland

#CLUMID / Persconferentie from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws