Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Daar gaat het niet om”

Ruud Vormer interview

Club Brugge pakte zondagnamiddag zijn eerste uitoverwinning op het veld van Lokeren. Veel overschot had blauw-zwart niet, maar de drie punten zijn wel binnen. Playsports ging op zoek naar een reactie van Vormer, Vanaken en Preud’homme.

“Het gaat er niet om of het mooi is of niet”, opent Vormer. “We zijn blij met de drie punten en ik hoop dat we nu vertrokken zijn. We probeerden wel voor de 0-2 te gaan, maar soms lukt dat gewoon niet. Het veld was ook veel te droog, dat moest gesproeid worden. Maar de winst is nu het belangrijkste!”

Voor Vanaken was het een speciale wedstrijd tegen zijn ex-club. “Het is altijd fijn om hier terug te keren, ik heb hier veel vrienden rondlopen. Het was moeilijk voor ons, maar we winnen gevleid met 0-1. Zij hadden misschien zelfs het betere van het spel, alleen ontbreekt er bij hun iets in de zestien.”

Michel Preud’homme sloot zich bij de mening van zijn middenvelders aan. “Wij wisten dat die eerste uitoverwinning vroeg of laat zou komen. In de tweede helft hebben we misschien iets te weinig getoond, maar we hebben stand gehouden. En Lokeren heeft ook maar één echte goede kans gehad in de tweede helft, net zoals wij”, besluit onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws