Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VIDEO: Oulare geeft visitekaartje af bij Watford

Obbi Oulare applaudisseert

Obbi Oulare verkaste op de laatste dag van de Engelse transferperiode naar Premier League-promovendus Watford. Club Brugge passeerde langs de kassa en ontving maar liefst 8,2 miljoen euro en dwong een doorverkooppercentage tussen 10 en 20% af. Intussen liet de 19-jarige spits zich meteen opmerken op training.

Afgelopen weekend won Obbi met de nationale beloften de tweede kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2017 met 0-2 van Letland. De jonge Belg, die mocht invallen, miste een kwartier voor affluiten wel een dot van een kans.

Oulare maakte op zijn eerste training bij Watford wel meteen indruk met een kanonskogel zoals in de 7-1-overwinning tegen Standard. Watford postte de video van het schot zelfs op zijn officiële Twitter-account.

???? Een video die is geplaatst door Obbi Oularé.Jr (@obbioularejr) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws