Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen staalhard: “Hij speelt voor een halve”

Gert Verheyen (analist)

Club Brugge beleefde geen leuke eerste helft in Napoli. De Italiaanse flanken, met Dries Mertens op kop, rolden blauw-zwart in 45 minuten op. Verheyen analyseerde bij Sporza aan de rust waarom het fout liep.

“Voor mij begint het allemaal met de instelling. Je komt vroeg op achterstand en ik weet dat dat allemaal niet helpt, maar ze staan op het plein met de instelling: we gaan wel zien wat het wordt. Nee, dat is fout. Je moet zelf zien wat je kan afdwingen.”

“Als je Vazquez vergelijkt met Kums gisteren, dan is dat een hemelsbreed verschil. Kums speelde gisteren voor twee, Vazquez nog niet voor een halve. Hij is de verpersoonlijking van deze instelling van Club Brugge.”

“Sorry, zo speel je niet centraal op het middenveld. Daar moet gelopen en geknokt worden. Hij wandelt gewoon een beetje. Ik begrijp er helemaal niets van. Ik snap trouwens ook echt niet waarom Bolingoli een contractverlenging kreeg. Ik zie daar de kwaliteiten niet van.” Heeft hij gelijk?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws