Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen: “Als dat in mijn tijd gebeurde, dan wist je het wel”

Gert Verheyen (analist)

De 5-0-pandoering in Napoli deed pijn aan de ogen bij iedereen die blauw-zwart een warm hart toedraagt. Zo ook bij Club-icoon Gert Verheyen. Hij analyseert waar het misloopt.

“Ik vond niet dat er bij iedereen inzet ontbrak”, opent Verheyen in HLN. “Spelers als Simons, Vormer en Meunier hebben altijd een strijdershart. Maar als je elkaar niet helpt, wordt het moeilijk.”

“Onbegrijpelijk dat meerdere spelers het hoofd lieten hangen. Vazquez was daar de exponent van. Onaanvaardbaar hoe die liep te sloffen. Inzet is de basis van alles, daar is zelfs tactiek ondergeschikt aan.”

“Als je er na die verwittiging op Moeskroen nog niet staat, wil dat zeggen dat je er niet klaar voor bent. Preud’homme heeft er vorig jaar alles uitgehaald, maar blijkbaar zijn sommigen het alweer verleerd.”

“Zelfs een tussenkomst van de voorzitter helpt blijkbaar niet… Als in mijn tijd Michel D’Hooghe de kleedkamer binnenkwam, wist je wel dat je er keihard voor moest gaan. Misschien lukt het tegen Waasland-Beveren wél, maar als je alleen inzet kan tonen in thuismatchen, ben je ook niet goed bezig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws