Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez zet Preud’homme voor moeilijke keuze

Michel Preud'homme zorgen

Victor Vazquez had vorige week last van liesklachten. De 28-jarige Spanjaard trainde even individueel, maar is intussen aan de betere hand. Dat weet HLN. Dat betekent dat Michel Preud’homme mogelijk voor een moeilijke keuze staat.

Club Brugge recupereerde maandag Victor Vazquez op het trainingsveld. Als de middenvelder dinsdag en woensdag geen reactie ondervindt, kan hij donderdag spelen in de Europa League-wedstrijd tegen Midtjylland.

Aangezien Vazquez komende zondag tegen AA Gent sowieso niet mag opdraven in de Ghelamco Arena wegens schorsing, is de kans dat hij dat donderdag wel doet reëel.

Brengt Preud’homme Vazquez in de ploeg ten koste van Vanaken? Bedenkt hij een plan waar beide heren deel van uitmaken? Of laat hij Vazquez gewoon op de bank? Antwoord binnen enkele dagen. Wat is volgens jou de beste keuze?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws